Schrijfles van Arthur Japin?

"Tijdens de Schrijven Magazine Schrijfdag zal ik vertellen over het schrijfproces. Hoe wordt een idee geboren? Hoe ga ik vervolgens te werk? Bij de lezing zal ik met jullie mijn ideeën, maar ook mijn twijfels delen, want die blijven, ook na 10 romans. Sterker, die voortdurende twijfel is broodnodig!"
Arthur Japin

Bestel nu je tickets

Begin je schrijfjaar goed, kom naar de Schrijven Magazine Schrijfdag op zondag 17 september in Theater De Omval in Diemen! Net als vorig jaar krijg je een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Ook kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, en er staan schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen.

Schrijfles van Arthur Japin

Vorig jaar was de Schrijfdag een groot succes (rapportcijfer 8,1!). Het meest in de smaak vielen schrijfcoaches Geertje Couwenbergh en Geert Kimpen. Die komen dit jaar dus gewoon weer, met nieuwe workshops boordevol inspiratie. Ook gaven veel bezoekers aan aan dat ze in 2017 heel graag  schrijfles zouden krijgen van Arthur Japin. Jullie raden het al: ook die wens komt uit! Arthur Japin zal een uur lang zijn schrijfgeheimen met jullie delen. Verder op het programma: Jelte Nieuwenhuis, redacteur bij Atlas Contact, die bekend staat om zijn neus voor nieuw schrijftalent. Zo ontdekte hij Hanna Bervoets en Ellen Deckwitz. Onze eigen Kathy Mathys (jullie kennen haar van haar veel gelezen rubriek in Schrijven Magazine) geeft een workshop over stijl. En Lidewijde Paris, voormalig  uitgever bij Querido en Nieuw Amsterdam, gaat jullie alles vertellen over hoe literatuur werkt.

Bestel nu je tickets