Officemanager gezocht

Vacature Accountmanager Media

Gezocht officemanager die van tijdschriften houdt

Ben jij de gedreven en enthousiaste collega die ons team komt versterken? Wij zoeken voor minimaal 24 uur per week een officemanager die organisatorisch en communicatief sterk is.

Als officemanager zorg je ervoor dat alle werkzaamheden op kantoor soepel verlopen, je verricht secretariële, administratieve, financiële en organisatorische werkzaamheden.

Jouw functie is zeer uitgebreid en afwisselend, je zal samenwerken met alle afdelingen binnen onze uitgeverij, van de marketing tot de redactie en van de directie tot de klantenservice. Je zorgt mede voor het optimaliseren van processen, een goede contractadministratie, je geeft ondersteuning bij ordermanagement, bent de rechterhand van de directie en biedt een praktische en creatieve helpende hand waar dat nodig is.

Wie zijn wij?

Wij zijn een groeiende uitgeverij met ruim 50 magazines en websites. Virtùmedia is een bedrijf waarin we met een team van hardwerkende, gezellige en ondernemende collega’s dagelijks veel voor elkaar krijgen. Inspirerend, dynamisch en innoverend zijn termen die van toepassing zijn en waar daadwerkelijk invulling aan gegeven wordt.

Functie eisen:

  • Je hebt een HBO werk en denkniveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent enthousiast, initiatiefrijk, accuraat, stressbestendig en besluitvaardig.
  • Je bent goed in zelfstandig organiseren, je bent een probleemoplosser en je signaleert knelpunten binnen het bedrijf en ziet het als een uitdaging om deze op een doeltreffende manier op te lossen.
  • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je kan goed overweg met diverse Office-pakketten als Word, Excel, PowerPoint
  • Inzicht in en ervaring met andere administratieve systemen is een pré
  • Je hebt enige affiniteit met het uitgeefvak en de bladen die we maken

Wat bieden wij:

Wij bieden je een zelfstandige, afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een klein team. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het gaat hier om een parttime dienstverband van minimaal 24 uur.

Interesse? Stuur je cv en motivatie naar Diana Stockschen