Aanbiedingen voor Veteranen via Onbekende Helden

In samenwerking met Stichting Onbekendehelden heeft Uitgeverij Virtumedia een aantal magazines geselecteerd die interessant zijn voor Veteranen. Veteranen kunnen deze magazines bestellen tegen een zeer scherp, gereduceerd tarief. Bekijk hieronder het aanbod en maak je keuze.

is hét tijdschrift voor bergliefhebbers. Met heel veel inspiratie voor korte of lange bergwandeltochten. Neem een abonnement op Bergen Magazine (5 nrs per jaar).

Normaal: € 32,45 Voor Veteranen slechts: € 17,95

is hét wandeltijdschrift van Nederland. Korte én lange wandeltochten in de mooiste wandelgebieden van Nederland en in Europa. Neem een abonnement op Wandel Magazine (4 nrs per jaar).

Normaal: € 29,99 Voor Veteranen slechts: € 16,95

is een tijdschrift vol inspiratie. Boek schrijven? Laat je inspireren door Schrijven Magazine. Neem een abonnement op Schrijven Magazine (6 nrs per jaar).

Normaal: € 41,75 Voor Veteranen slechts: € 24,50

is het enige Nederlandstalige tijdschrift over archeologie, cultuur, geschiedenis en reizen. Neem een abonnement op Archeologie Magazine (6 nrs per jaar).

Normaal: € 44,99 Voor Veteranen slechts: € 17,95

is hét tijdschrift voor de creatieve fotograaf die inspiratie en informatie zoekt voor zijn eigen werk, of een brede interesse in fotografie heeft.  Neem een abonnement op Pf Fotografie Magazine (8 nrs per jaar).

Normaal: € 107,- Voor Veteranen slechts: € 29,99

is hét tijdschrift voor geschiedenis liefhebbers. In ieder nummer meeslepende, rijk geïllustreerde artikelen geschreven door historici die alles weten over hun onderwerp én er goed over kunnen vertellen. Neem een abonnement op Geschiedenis Magazine (8 nrs per jaar).

Normaal: € 67,50 Voor Veteranen slechts: € 29,95

is hét tijdschrift voor iedereen met een passie voor yoga. Wil je alles weten over yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen? Neem een abonnement op Yoga International (6 nrs per jaar).

Normaal: € 30,45 Voor Veteranen slechts: € 17,95

is het enige Nederlandtalige tijdschrift over weer en klimaat.Neem een abonnement op Het Weer Magazine (5 nrs per jaar).

Normaal: € 35,99 Voor Veteranen slechts: € 17,95

is Nederlands enige lifestyle blad voor mensen met een fysieke beperking. Neem een abonnement op Support Magazine (7 nrs per jaar).

Normaal: € 30,45 Voor Veteranen slechts € 17,99

is het tijdschrift over verleden en heden van Amsterdam. Je ontdekt ieder nummer meer over de fascinerende geschiedenis van de stad en wordt op de hoogte gehouden van het belangrijkste stadsnieuws. Neem een abonnement op Ons Amsterdam (10 nrs per jaar).

Normaal: € 61,- Voor Veteranen slechts: € 27,95