Wij geloven in de kracht van content

Tijdschriften van Virtùmedia

Wij zijn op zoek naar jou!

Op dit moment hebben wij een vacature voor een media-adviseur voor onze tijdschriften. Ben jij creatief, flexibel  en gedreven? Ben jij communicatief sterk, bedreven in telefonische acquisitie en verkoop, haal jij een kick uit het sluiten van overeenkomsten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Bekijk de vacature

GM 7 2017

Een extra dik exemplaar, in verband met de Maand van de Geschiedenis! Hierin kun je onder andere lezen over minderjarige Sophia Alberts, die in 1700 naar de Spaanse Nederlanden vluchtte.. Waarom deed ze dit precies? En verder:

Twee weken geleden was het weer zover: de langverwachte Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 vond weer plaats, en wat een succes was het !  Ook dit jaar gaven een variëteit aan schrijfcoaches, schrijvers en redacteurs lezingen en workshops aan een enthousaist publiek.

Bergen Magazine 2017-4

Ga met ons mee naar Ötztaler Alpen, het Antholztal en de Hohe Tauern. Het nieuwe nummer van Bergen Magazine ligt sinds 15 september in de winkels.

Jij dacht natuurlijk al: er is iets veranderd op IsGeschiedenis. En dat klopt: we hebben onze website grondig vernieuwd, op alle fronten. IsGeschiedenis is mooier, overzichtelijker én sneller dan voorheen.