Uitgeverij

Wij maken tijdschriften en websites die zich richten op hoogopgeleide lezers met een specifieke interesse. Bijvoorbeeld: de tijdschriften Archeologie Magazine, Bergen Magazine en Schrijven Magazine en de websites IsGeschiedenis.nl en Schrijven Online. Daarnaast verzorgen wij uitgeefdiensten voor derden.

Tijdschriften

Wij richten ons met name op tijdschriften die door hun unieke karakter en specifieke (maar zeer trouwe) doelgroep, geen thuis vinden bij de doorsnee uitgeverij. Door realistische rendementseisen te hanteren en een minimale overhead geven wij deze tijdschriften een kans. We geven zowel special interest bladen uit voor de alfa- en gammamarkt, als vakbladen. Daarnaast verzorgen we uitgeefdiensten voor derden.

Bekijk hier een lijst van tijdschriften die Virtùmedia (mede) uitgeeft.

Websites

Wij ontwikkelen zowel websites die dienstdoen als etalage, als complexe websites met duizenden pagina's informatie. Vanzelfsprekend zorgen we dat de websites worden gebouwd volgens de nieuwste SEO-inzichten.

Bekijk hier een lijst van websites die in beheer zijn van Virtùmedia.

Uitgeefdiensten

Wij verzorgen het volledige uitgeeftraject - inclusief marketing & advertentieacquisitie - van de tijdschriften Geschiedenis Magazine en Ons Amsterdam

Lees hier meer informatie over de uitgeefdiensten van Virtùmedia. 

 

uitgelicht

www.wandelmagazine.nu

 

www.schrijvenonline.org