SNOW explorer

Snow explorer

SNOW explorer is een special interest magazine voor de wintersporter die niet uit is op prestaties, kilometers of snelheid, maar op de wintersporter die wil genieten en op zoek is naar unieke belevenissen en ervaringen die blijvende herinneringen achterlaten. ‘Explorer’ geeft de mindset van de titel aan, inspiratie, informatie en advies. Centraal in elkartikel of rubriek staat ‘exploring’: nieuw(-s), ontdekking, beleving, ervaren.

SNOW explorer richt zich niet alleen op piste skiën. Van winterwandelen, sneeuwschoenwandelen, langlauf tot toerskïën komen aan bod. Maar zeker ook de andere activiteiten die in hete besneeuwde landschap tot bijzondere belevenissen leiden. Snowbiking, schaatsen, tobogan, ballontochten. In het magazine is natuurlijk ruim aandacht voor de nieuwste wintermode, materialen en gadgets. In elk nummer productinformatie incl. testen. Via samenwerkingen met de collegae van Ski&Berge, uitgave van Deutsche Ski Verband, en Outdoor, uitgave van Motor Presse Stuttgart, komen uitgebreide testgegevens beschikbaar.

SNOW explorer wil de lezer inspireren om vooral te genieten van alles wat het mooie besneeuwde landschap in de wintermaanden te bieden heeft. De artikelen richten zich op de mooiste gebieden in Europa. Deze landen vormen de kern van SNOW explorer. Wat niet wil zeggen dat de redactie een mooie regio in Canada of US links laat liggen.