Nieuws

De Virtumedia stand op de Fiets en Wandelbeurs
Gepubliceerd op: 17 maart 2023

Virtúmedia op de Fiets en wandelbeurs

Afgelopen maand was het zo ver: de Fiets en Wandelbeurs met Duitsland als themaland. De beurs kon voor het eerst in twee jaar weer plaatsvinden in Gent en Utrecht. Aan Virtúmedia was de eer om een beursmagazine te maken, hetgeen resulteerde in een magazine met een oplage van 20.000 en 24 pagina’s vol fiets- en wandelinspiratie.

Een screenshot van Wandel Magazine
Gepubliceerd op: 14 maart 2023

Website Wandel Magazine vernieuwd

Afgelopen maand is hard gewerkt om de website van Wandel Magazine te vernieuwen. De nieuwe website is overzichtelijker, gebruiksvriendelijker, en een stuk mooier!

Accountmanager Media
Gepubliceerd op: 6 maart 2023

Accountmanager Media

Is relatiebeheer jou op het lijf geschreven en vind je het een uitdaging om op zoek te gaan naar nieuwe klanten voor een aantal van onze meer dan 50 magazines, websites en beurzen?

Gepubliceerd op: 1 maart 2023

Beurs Magazine Fiets & Wandelbeurs Gent en Utrecht 2023

Virtùmedia (de uitgever van BIKE explorer, Wandelmagazine en Bergen Magazine) is mediapartner van Hicle Events en brengt in samenwerking het beursmagazine uit.

Gepubliceerd op: 24 februari 2023

Vacature: Medewerker Klantenservice en Traffic

Ben jij servicegericht ingesteld, commercieel en administratief onderlegd en een kei in organiseren? Dan zoeken wij jou. Het aanspreekpunt voor abonnees en adverteerders!

Gepubliceerd op: 22 februari 2023

Speciale uitgave ter ere van 25 jaar Faculteit der Archeologie Universiteit Leiden

De Leidse Faculteit der Archeologie bestaat 25 jaar!

Gepubliceerd op: 10 februari 2023

Vacature Webredacteur

Webredacteur gezocht!

Gepubliceerd op: 9 februari 2023

Vacature Marketeer

Virtùmedia is een creatief en ondernemend mediabedrijf. Wij zijn uitgever van meer dan 50 special interest magazines en websites.

De podcasttafel
Gepubliceerd op: 2 februari 2023

Virtúmedia maakt podcast 'Pad van de Vrijheid'

Op 20 januari 2023 was de laatste opname van de podcastserie Pad van de Vrijheid. Deze podcast loopt in 13 etappes langs allerlei thema’s rondom ‘vrijheid’. De laatste opname vond plaats in Hotel De Wereld in Wageningen, waar de wandeling die dezelfde naam als de podcast draagt start, en eindigt.

Gepubliceerd op: 12 januari 2023

Uitgeverij Virtùmedia neemt Tijdschrift Genoeg over

Special Interest uitgeverij Virtùmedia heeft per 1 januari het magazine Genoeg van uitgeverij Genoeg overgenomen. Na 16 jaar besloot Uitgever en hoofdredacteur Heleen van der Sanden dat het tijd was om van een welverdiend pensioen te gaan genieten en vond in Virtùmedia een passend uitgeefhuis.

Feestdagen
Gepubliceerd op: 21 december 2022

Fijne Feestdagen en tot in 2023!

De medewerkers van Virtùmedia genieten tussen Kerst en Oud&Nieuw van een welverdiende vakantie. Vanaf 2 januari zijn wij weer bereikbaar. 

kM nummer 124
Gepubliceerd op: 30 november 2022

kM is gerestyled

kM heeft een makeover ondergaan, met ingang van het komende nummer. Onlangs hebben we als Virtùmedia kM Magazine (kunstenaarsmateriaal) overgenomen en wordt nu een nieuw leven ingeblazen.  kM magazine #124 wordt beter, mooier en relevanter.

Pagina's