virtumedia_kerstkaart_2017.jpg

Alle medewerkers van Virtùmedia wensen u hele fijne feestdagen en een succesvol, gelukkig 2018. Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en op naar een prachtig 2018!

Begin november verschijnt er weer prachtig nieuw themanummer van Ons Amsterdam:  ditmaal over 350 jaar Leidseplein. En dat heeft een mooie aanleiding:  het Leidseplein heeft een nieuwe, mooiere vorm gekregen! (Tenminste het eigenlijke Leidseplein; het aangrenzende Kleine-Gartmanplantsoen komt de komende jaren aan de beurt.)

GM 7 2017

Een extra dik exemplaar, in verband met de Maand van de Geschiedenis! Hierin kun je onder andere lezen over minderjarige Sophia Alberts, die in 1700 naar de Spaanse Nederlanden vluchtte.. Waarom deed ze dit precies?

Twee weken geleden was het weer zover: de langverwachte Schrijven Magazine Schrijfdag 2017 vond weer plaats, en wat een succes was het !  Ook dit jaar gaven een variëteit aan schrijfcoaches, schrijvers en redacteurs lezingen en workshops aan een enthousaist publiek.

Bergen Magazine 2017-4

Ga met ons mee naar Ötztaler Alpen, het Antholztal en de Hohe Tauern. Het nieuwe nummer van Bergen Magazine ligt sinds 15 september in de winkels.

Jij dacht natuurlijk al: er is iets veranderd op IsGeschiedenis. En dat klopt: we hebben onze website grondig vernieuwd, op alle fronten. IsGeschiedenis is mooier, overzichtelijker én sneller dan voorheen.

In het septembernummer van Yoga International echte liefde tussen een Italiaanse yogaster en een Hollandse yoganomade. We leggen uit waarom diep ademhalen je rustig maakt en doen een rondjje mindful running.