Tijd voor Tijdschiften

Sinds 1 januari heeft Uitgeverij Virtùmedia een eigen webshop: Tijdvoortijdschriften.nl. Hier zijn al onze tijdschriften beschikbaar, zoals PF Fotografie Magazine, Archeologie Magazine en Schrijven Magazine. Per 1 februari heeft non-fictie uitgeverij Edicola besloten zich ook aan te sluiten bij Tijd voor Tijdschriften, en dat vinden wij natuurlijk prachtig. De webshop is nu aangevuld met:

Paravisie Magazine, een maandblad over spiritualiteit en paranormale verschijnselen.

Het aan Virtùmedia gelieerde Alea Publishers neemt per 1 maart 2021 twee bladen over van Vakmedianet. Het gaat om Vlees Magazine en Voeding Nu.

De eerste 2021-edities van Bergen Magazine en Schrijven Magazine liggen bij de drukker. En wat blijkt? Spectaculaire groei! Sinds de vorige editie is ons abonnee aantal voor Bergen Magazine met 10% gegroeid en voor Schrijven Magazine met 7%.

De bezoekersaantallen op onze websites hebben in 2020 een flinke groei doorgemaakt. Archeologie Online laat de meest indrukwekkende groei zien, maar liefst 121% ten opzichte van 2019.

Selfcare is belangrijk, zeker in deze tijden. Het is dan ook goed om te weten hoe je lekker in je vel blijft zitten. Daarom vind je in de nieuwste editie van Yoga Internationaal de Selfcare-special, boordevol tips voor een gezond en gelukkig leven. Deze special is nu ook gratis online beschikbaar als digitaal magazine.

Meer informatie over Yoga Internationaal

Winter Wandeling

Met betrekking tot wandelactiviteiten hebben in 2020 de coronamaatregelen een groot beroep gedaan op ons begrip en geduld. Een ontwikkeling die zich in 2021 lijkt voort te zetten. Gelukkig krijgen de positieve gezondheidseffecten van wandelen en bewegen steeds meer aandacht. Dit is een ontwikkeling die Wandelmagazine in 2021 op gepaste en verantwoorde wijze gaat omarmen.

Van 14 tot 21 februari vindt De eerste Virtuele Winter Wandeling plaats. Een virtueel wandelevenement waar iedereen aan mee kan doen.

Tijd voor Tijdschriften

Tijd voor Tijdschriften is de nieuwe webshop van Virtùmedia, uitgever van je lijfblad.

Op Tijd voor Tijdschriften vindt je alle tijdschriften van Virtùmedia bij elkaar. Handig als je om een cadeau verlegen zit voor de feestdagen, of jezelf op een weekendje #thuislezen wil trakteren.

Tijd voor Tijdschriften, de website voor tijdschriften met karakter.

 

Dans opleidingspecial

Droom jij van een eigen dansschool, dansen bij een gezelschap of een carrière als choreograaf? Kies dan voor een dansopleiding die je kan helpen jouw droom te verwezenlijken. 

Iedere opleiding heeft echter een eigen gezicht en stem, net als jij.  Welke opleiding sluit het meest aan bij wat jij wil? Waar vind je de beste stages? En hoe word je toegelaten? In dit online magazine vind je alles over een groot aantal hbo-, mbo- en vooropleidingen zodat jij een school kan kiezen die bij jou past. 

aanbod

Jouw favoriete Magazine nu met Veteranenkorting.

In samenwerking met Onbekende Helden heeft Uitgeverij Virtumedia een aantal magazines geselecteerd die interessant zijn voor Veteranen. Veteranen kunnen deze magazines bestellen tegen een zeer scherp, gereduceerd tarief. Bekijk hieronder het aanbod en maak je keuze.

www.virtumedia.nl/onbekendehelden

Special Yogastudio's

Yoga begint bij… de yogastudio! Dit is immers dé plek om je mede-yogi’s te ontmoeten en om ontspannen je favoriete yogastijl te beoefenen. Door de coronacrisis hielden veel studio’s maandenlang de deuren gesloten, maar sinds juli mogen we gelukkig weer. Om deze reden zetten wij in deze special een aantal yogastudio’s extra in het zonnetje. Nog geen abonnee van Yoga Internationaal? Geen probleem, deze special is voor iedereen gratis toegankelijk!

Wat je kunt verwachten

Pagina's