Yogaliefhebbers opgelet! De vierde editie van ons gratis Yoga Internationaal Magazine is nu online. Boordevol inspiratie voor een geweldige, ontspannen zomer. Met reportages en artikelen over SUP yoga, yoga en zwemmen, yoga op het strand en nog veel meer. Ontdek ons zinderende Zomer Magazine!

allround marketeer

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Werk je graag met media, ben je breed met marketing bezig en weet jij de nodige fijne kneepjes van zowel de offline als de online marketing? Lees dan snel verder!

Vorige maand lanceerden we ons nieuwe outdoor-magazine Bike explorer, het magazine voor iedereen die graag fietst, dichtbij huis, of verder weg, recreatief of sportief. De eerste editie van Bike explorer is door de lezers enthousiast ontvangen; de redactie heeft talloze leuke en positieve berichten ontvangen.

Voor het FotoFestival Naarden (3 juli t/m 29 augustus) maakten partnerbedrijven Virtùmedia en Twin Media een gloednieuw glossy magazine dat de gebruikelijke festivalkrant vervangt. Bezoekers van de fototentoonstelling kunnen het maar liefst 68 pagina’s tellende magazine aanschaffen voor het symbolische bedrag van € 1,-

Goed nieuws voor abonnees en liefhebbers van Bergen Magazine. Voortaan bevat ieder nummer standaard 84 pagina’s in plaats van 64. En de vormgeving van het binnenwerk is vernieuwd. Sanne Heuker, grafisch vormgever bij partnerbedrijf Twin Media, heeft onder andere de layout en de afbeeldingen onder handen genomen.

Schrijfopleidingen en -cursussen zijn er genoeg, maar er is natuurlijk geen enkele die bij iedereen past. Daarom maakt Schrijven Magazine ieder jaar een gratis special schrijfopleidingen met daarin een selectie van goed bekendstaande partijen die schrijfopleidingen en -cursussen aanbieden. Zo kun je een goed geïnformeerde beslissing maken. Om die beslissing nog makkelijker te maken, legt hoofdredacteur Frank Noë uit  waar je op moet letten bij het kiezen van een schrijfopleiding of -cursus.

Wat is er nou leuker dan een gratis online magazine? Twee gratis online magazines natuurlijk! Deze week verschenen de nieuwe digitale editie van Zomerdans Magazine en de docentopleidingen-special van Yoga Internationaal, boordevol verdiepende en inspirerende artikelen. 

PERSBERICHT

Zeist 3-6-2021

Virtùmedia, uitgever van special interest tijdschriften en websites, breidt haar succesvolle outdoor-portfolio uit met BIKE explorer, magazine voor de avontuurlijke fietser. Een tijdschrift vol echte fietsverhalen, mooie foto’s, nieuws en tips voor de echte fietsliefhebbers én natuurlijk veel aandacht voor de fiets zelf. Zowel de city-en tourbike als ook mountainbike en racefiets. Een complete, gevarieerde mix.

Deze zomer, van 20 tot en met 22 augustus, vindt de 29e editie van het iconische muziek- en cultuurfestival A Campingflight to Lowlands Paradise plaats. Virtùmedia is dit jaar voor het eerst verantwoordelijk voor de sales van de Daily Paradise - de dagkrant van het festival - en de website Lowlands.nl. Het inmiddels uitverkochte driedaagse festival trekt 60.000 muziek- en cultuurliefhebbers naar Evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen en is daarmee een van de bekendste en populairste festivals van Nederland.

vacatures

Om onze commerciele doelen te halen voor 2021 hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Financieel medewerker:  vervuld

Accountmanager Media: vervuld

Stagiaires (web) redactie: vervuld

Stagiares Marketing en Communicatie: vervuld

Pagina's