Wat kunnen we nog meer voor je betekenen? 

Uitgeven en advies

Wij delen regelmatig onze expertise. We begeleiden restylingen, ontwikkelen concepten voor nieuwe merken en voeren uitgeeftaken uit voor partners. Wat is daarbij onze meerwaarde? Wij zijn gespecialiseerd in krachtige content, toegesneden op de doelgroep. En dankzij een goed doordacht marketingbeleid slagen wij er in abonneegroei te realiseren met een beperkt marketingbudget. Die expertise vertalen we in succesvolle bladformules en uitgekiende marketing-, communicatie- en uitgeefstrategieën.

Sales

Wij verzorgen de advertentieverkoop voor meer dan 50 mediamerken. Dat doen we natuurlijk voor onze eigen tijdschriften en websites, maar ook voor diverse opdrachtgevers. Zoals IDFA, NFF, Museum Vereniging, AVVN, Ons Amsterdam, Theaterkrant.nl. Onze Unique Selling Points zijn: een uitgebreid netwerk van beslissers in allerlei sectoren, een breed, crossmediaal portfolio dat ons in staat stelt optimaal in te spelen op de behoeften van adverteerders, en een ervaren team dat actief meedenkt met de klant. Onze verkopers zijn bekwame netwerkers en relatiebouwers met een ongekende verkoopkracht. 

Vormgeven & design

Virtumedia denkt graag mee over de vormgeving en design van diverse uitingen.

Online uitgeven 

Wij maken nu ook digitale magazines. Dit doen we samen met onze zusterorganisatie Twin Digital. Het digitale magazine luisterend naar de naam Diziner is een nieuwe ontwikkeling hoe informatie compact, aantrekkelijk en praktisch ontsloten kan worden. Met dit digitale magazine kan je je doelgroep makkelijk van extra informatie voorzien, je hebt de regie namelijk helemaal zelf in handen. Diziner is eenvoudig in gebruik, meetbaar en volledig vormgegeven naar iedere look en feel.

Twin Media