Bergen Magazine: vernieuwd binnenwerk én meer pagina’s!

Goed nieuws voor abonnees en liefhebbers van Bergen Magazine. Voortaan bevat ieder nummer standaard 84 pagina’s in plaats van 64. En de vormgeving van het binnenwerk is vernieuwd. Sanne Heuker, grafisch vormgever bij partnerbedrijf Twin Media, heeft onder andere de layout en de afbeeldingen onder handen genomen.

Bergen Magazine heeft de afgelopen twee jaar een grote aboneegroei doorgemaakt. Om dat te vieren en om deze stijgende lijn vast te houden, hebben we besloten het blad dikker te maken en het binnenwerk te vernieuwen. In de layout komt de afwisseling tussen artikelen, reportages en rubrieken meer tot uitdrukking. Dat zorgt voor een prikkelender leeservaring. Het vaak spectaculaire beeldmateriaal krijgt meer de ruimte, en de tekst is ruimer opgemaakt, met meer wit op de pagina. Dat zorgt ervoor dat Bergen Magazine nog meer de rust uitstraalt die we associëren met wandelen in de bergen. 

Over Bergen Magazine

De redacteuren van Bergen Magazine trekken er elk jaar op uit om de mooiste plekken te ontdekken, de interessantste weetjes te verzamelen en de leukste accommodaties voor bergliefhebbers op een rij te zetten. Ook bespreken en testen ze zelf de nieuwste gear, zodat de lezer weet waar hij of zij het best terecht kan voor berguitrusting van hoge kwaliteit.

Meer over Bergen Magazine: https://bit.ly/35OKsYd

Geïnteresseerd in een (re)styling van je boek of magazine? Kijk op twinmediabv.nl