Dans- en yogaliefhebbers opgelet! Twee gratis magazines online

Wat is er nou leuker dan een gratis online magazine? Twee gratis online magazines natuurlijk! Deze week verschenen de nieuwe digitale editie van Zomerdans Magazine en de docentopleidingen-special van Yoga Internationaal, boordevol verdiepende en inspirerende artikelen. 

Zomerdans Magazine

De danswereld heeft een zware periode achter de rug. Maandenlang moesten theaters gesloten blijven en konden tours niet doorgaan. Gelukkig hebben dansers en choreografen allesbehalve stilgezeten, want al snel ontstonden er allerlei creatieve (online) alternatieven. En nu het publiek weer welkom is kunnen we uitkijken naar een prachtige zomer. In het Zomerdans Magazine kun je alvast inspiratie opdoen en alles lezen over de leukste dansevenementen.

Lees hier ons Zomerdans Magazine

Yoga Internationaal

De gratis online editie van Yoga Internationaal staat deze keer in het teken van de yoga-docentopleidingen. Welke opleiding biedt jou de vaardigheden en de verdieping die je zoekt om zelf goed yogales te kunnen geven? Het antwoord op die en nog veel meer vragen vind je in deze special!

Lees hier ons Online Magazine Docentopleidingen