De Smaak van Italië nieuw verkrijgbaar op Tijd voor Tijdschriften

Nieuw verkrijgbaar op Tijd voor Tijdschriften: De Smaak van Italië, hét Italië magazine van uitgever House of Italy (onderdeel van DSV Media), boordevol inspirerende artikelen over het mooiste en lekkerste uit de laars. House of Italy is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van media met Italië als thema.

In ieder nummer van De Smaak van Italië vertelt de redactie u graag over al het goeds uit en over Italië. En neemt ze u mee naar bekende en onbekende plekken die de moeite waard zijn voor een korte citytrip of een langere vakantie. De redactie reist regelmatig om de leukste plekken uit te zoeken en ziet Italië niet als één land, maar als 20 verschillende regio's met ieder een eigen identiteit. Uiteraard leest u over Toscane, Sicilië, Umbrië. Maar ook over de minder bekende regio's, die minstens zo boeiend en veelzijdig zijn; van het noordelijke Lombardije tot het zuidelijke Puglia en Sardinië.

Ben je als uitgever van één of meerdere titels geïnteresseerd om ook jouw titel(s) via Tijd voor Tijdschriften te promoten? Neem contact op met Rob van der Linden.