Nieuw: 4 nieuwe titels in de tijdschriften-webshop van Virtùmedia!

Tijd voor Tijdschriften, de tijdschriften-webshop van Virtùmedia, verwelkomt vier nieuwe tijdschriften op het platform! De nieuwe titels zijn: 360 Magazine, De Groene Amsterdammer, The Optimist en Medisch Dossier.

360 Magazine Nieuws uit het buitenland is iets anders dan nieuws over het buitenland. Daarom selecteert, duidt en vertaalt 360 journalistieke verhalen uit de internationale gerenommeerde media voor een Nederlandstalig publiek.

Meer info

De Groene Amsterdammer  is het oudste opinieweekblad van Nederland, sinds 1877 een onafhankelijk baken van de vrijzinnige meningsvorming op het gebied van politiek, cultuur, literatuur, wijsbegeerte en economie.

Meer info

Medisch Dossier  is een kennisplatform over gezondheid, dat onafhankelijke en wetenschappelijk onderbouwde informatie biedt over ziekten en behandelingen vanuit reguliere en complementaire zorg.

Meer info

The Optimist Het onafhankelijke opinietijdschrift The Optimist is al meer dan 25 jaar de stem van positieve vooruitgang. Het tijdschrift inspireert mensen door optimistische verhalen te vertellen, die laten zien dat het beter kan.

Meer info


Ben je als uitgever van één of meerdere titels geïnteresseerd om ook jouw titel(s) via Tijd voor Tijdschriften te promoten? Neem contact op met Rob van der Linden.