Nieuw: de Podcast Hier loop ik dan. In gesprek met publicist Wim Huijser

Liefhebbers van wandelen en podcasts kunnen zich verheugen. Wandel Magazine-redacteur Judith van Bilsen heeft dit najaar namelijk een podcast opgenomen met publicist Wim Huijser, auteur van het boek Hier loop ik dan. Dit is een samenstelling van het mooiste uit de Nederlandse wandelliteratuur. De verhalen en fragmenten in deze bloemlezing vormen een inspirerende, kronkelende voettocht door het Nederlandse landschap.

Dankzij hun creativiteit laten wandelende schrijvers blijvende voetsporen achter in het landschap. Zo herinnert de Zuid-Veluwe op tal van plaatsen aan het werk van Jan Siebelink en is Amsterdam onlosmakelijk verbonden met Simon Carmiggelt en Theo Thijssen. Voor lezende wandelaars is het een beloning om onderweg een rustig plekje te zoeken langs het pad en dit boek uit de rugzak te halen. Wie leest, wandelt immers dubbel! Tijdens de wandeling wordt Judith getrakteerd op achtergronden, herinneringen en een prachtige wandeling.

Je leest het interview in het komende nummer van Wandelmagazine. Wil je het volledige interview luisteren? Luister dan naar onze podcast!

Ook een podcast maken? Neem dan contact op met Arjen van Wifferen 06 - 14 2 02 04 om de mogelijkheden te bespreken.


Meer weten over Wandel Magazine? Klik hier!