North Sea Round Town Festival

North Sea Round Town is hét fringe festival van North Sea Jazz dat jaarlijks neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz.

Verwacht een merendeels gratis en afwisselend jazz-programma met blues, soul, funk, hiphop, pop en improvisatie. Op onverwachte plekken, pop-up’s en de grote jazz-podia. In aanloop naar North Sea Jazz Festival zorgt het fringe festival ervoor dat er in twee en een halve week op meer dan 100 locaties ruim 300 concerten plaatsvinden in Rotterdam. 

Dit doen ze samen met North Sea Jazz en initiatieven, programmeurs, producenten, locaties in de stad. Jong, nieuw talent en gerenommeerde namen, koppelen ze graag aan elkaar, en spelen dan samem op het fringe.

Het festival vind plaats op 23 JUNI 2018 tot en met 15 JULI 2018 in Rotterdam

'' Jazz is something you have to feel, something you have to live. '' - Ray Brow

Sinds kort mag Virtùmedia met trots zeggen dat zij de advertentie acquisitie voor de programmagids doen voor het North Sea Round Town Festival.

Met een oplage van 550.000 is dit zeker een enorme kans voor uw bedrijf om goed onder jazz, blues, funk, hiphop, pop en improvisatie liefhebbers te komen!