Overname Vlees Magazine en Voeding Nu

Het aan Virtùmedia gelieerde Alea Publishers neemt per 1 maart 2021 twee bladen over van Vakmedianet. Het gaat om Vlees Magazine en Voeding Nu.

Dit is een mooie stap voor de jonge uitgever, die zich specialiseert in Food Vakbladen om professionals in food te ondersteunen met goede informatie. Met de overname van Vlees Magazine bereikt Alea per direct de positie van marktleider in magazines voor slagers en de vleesbranche. Bij het magazine hoort ook Vleesmagazine.nl, waarin lezers dagelijks geïnspireerd en geïnformeerd worden.

Voeding Nu is een mediaplatform voor de in voeding geïnteresseerden professionals, die door hun vakgebied met voeding, voedsel en gezondheid te maken hebben. Met deze overname boren we een nieuwe markt aan, maar gezien de vele uitdagingen in de samenleving zoals overgewicht - onder meer veroorzaakt door ongezonde voeding - is het goed dat deze expertise binnen de uitgeverij komt. Hierdoor zal het thema gezonde voeding ook in andere bladen meer aandacht kunnen krijgen.

Meer weten? Neem contact op met uitgeefdirecteur van Alea Publishers Roeland Dobbelaer of bekijk het volledige persbericht