Stitch & Print International: mediapartner van vakbeurzen in binnen- en buitenland

De hal van de PSI

Ook dit jaar is Stitch & Print International weer te vinden op grote vakbeurzen in binnen- en buitenland. Als mediapartner van veel grote vakbeurzen is Stitch & Print International er te vinden op de mediastand, en vaak is er online ook een magazine met informatie over desbetreffende beurs te raadplegen.

Drie keer Stitch & Print International

Dit jaar trapten we af met de vakbeurs PSI, in Düsseldorf, die na een drietal jaar afwezigheid gelukkig weer kon plaatsvinden. Bezoekers van de beurs konden de nieuwste Stitch & Print International bij de mediastand meenemen.

Ook op de Sign & Print Expo, die afgelopen maart in Gorinchem was georganiseerd was Stitch & Print International van de partij. Naast dat bezoekers de nieuwste uitgave konden meenemen, was er ook de mogelijkheid om online meer informatie te vinden, door middel van een digitale badge.

Eind maart vond de internationale vakbeurs Expo 4.0 in Stuttgart plaats. Ook hier konden bezoekers een gratis tijdschrift van Stitch & Print International ontvangen.

Komende beurzen

De beurzen dit jaar zijn nog niet voorbij. Eind mei is Stitch & Print International nog te vinden op de internationale vakbeurs FESPA in München en de ITMA, deze internationale vakbeurs vindt maar één keer in de vier jaar plaats en zal dit jaar in juni worden georganiseerd in Milaan.

De fotoreportages van deze beurzen vind je in de fotogalerij.

De online magazines zijn hier te vinden.