Uitgeverij Virtùmedia en Twin Media maken glossy magazine voor Bredaphoto Festival

Bredaphoto Magazine

Voor het Bredaphoto Festival (8 september t/m 23 oktober) maakten partnerbedrijven Virtùmedia en Twin Media, i.s.m. Bredaphoto een gloednieuw glossy magazine dat de gebruikelijke catalogus vervangt. Bezoekers van de fototentoonstelling kunnen het maar liefst 100 pagina’s tellende magazine aanschaffen voor het symbolische bedrag van € 1,50 Een echt collectors item.

Het nieuwe magazine vervangt de catalogus die tijdens vorige edities van de tentoonstelling werd verkocht. Frank de Both, artdirector bij Twin Media, maakte het ontwerp. Hij baseerde zich op de vormgeving van Pf Fotografie Magazine, een uitgave van Virtùmedia. Pf Fotografie Magazine is hét magazine voor de professionele fotograaf en iedereen die in de wereld van de fotografie werkzaam is, maar wordt ook volop gelezen door gepassioneerde fotografieliefhebbers.

Het glossy magazine bevat biografieën en foto’s van alle fotografen die op Bredaphoto te zien zijn. Het voorwoord is van Fleur van Muiswinkel, plus praktische informatie over de tentoonstelling en een plattegrond.

Over Bredaphoto

BredaPhoto is een festival voor eigentijdse internationale fotografie in de Nederlandse stad Breda, dat sinds 2003 gewoonlijk elke twee jaar plaatsvindt. Ieder festivaljaar kent een bepaald thema; werken van bekende en minder bekende fotografen die daarbij aansluiten worden tentoongesteld

Ook je eigen magazine laten maken of restylen. Neem dan contact op met Rob van der Linden, marketingmanager via rvanderlinden@virtumedia.nl of 030 – 692 06 77