Uitgeverij Virtùmedia neemt Lust for Life over van Uitgeverij Music Maker Media Group.

Uitgeverij Virtùmedia heeft per 1 september 2024 het muziektijdschrift Lust for Life overgenomen van de Music Maker Media Group. Lust for Life, bekend om zijn uitgebreide recensierubrieken, interviews en achtergrondverhalen over rockmuziek en classic rock, is hét blad voor liefhebbers van iconische bands en de betere muziek van nu.

Na 27 edities van het tijdschrift Revolver en 144 edities van Lust for Life, was Music Maker Media Group op zoek naar een sterke partner die de continuïteit en kwaliteit van het blad kon waarborgen. De overname door Virtùmedia, een uitgeverij die meer dan 50 special-interest-titels beheert, is een strategische stap om haar activiteiten uit te breiden en haar positie in de muziekwereld te versterken.

Virtùmedia, gevestigd in Zeist, geeft tijdschriften uit over uiteenlopende onderwerpen zoals geschiedenis, podiumkunsten, outdoor en muziek, zowel in eigen beheer als in opdracht van diverse stichtingen en verenigingen. De uitgeverij ziet de overname van Lust for Life als een versterking van haar portfolio en een kans om nieuwe lezers te bereiken.

De overname van Lust for Life is een logische stap om binnen de domeinen waar Virtùmedia actief is te zoeken naar versterking en tevens zo te zorgen voor uitbreiding van haar activiteiten.

Bekijk hier de website van Lust for Life

Lust for Life is een nu een uitgave van Uitgeverij Virtùmedia.

Voor vragen, interview-aanvragen en proefnummers: marketing@virtumedia.nl

Voor samenwerkingen: Rob van der Linden,  rvanderlinden@virtumedia.nl