Uitgeverij Virtùmedia neemt Tijdschrift Genoeg over

Special Interest uitgeverij Virtùmedia heeft per 1 januari het magazine Genoeg van uitgeverij Genoeg overgenomen. Na 16 jaar besloot Uitgever en hoofdredacteur Heleen van der Sanden dat het tijd was om van een welverdiend pensioen te gaan genieten en vond in Virtùmedia een passend uitgeefhuis, “We delen de passie voor het maken van bijzondere bladen die met hart en ziel gemaakt worden”, aldus Heleen, die ook verheugd is dat de redactie en alle makers van Genoeg bij Virtùmedia een warm onthaal vonden.

Genoeg is een onafhankelijk tijdschrift en internetplatform voor iedereen die meer wil doen met minder. Elk nummer van het kwartaalblad Genoeg bestaat uit vier delen.

  • Gelukkig met genoeg: Weinig bezitten, uit noodzaak of keuze, kan heel rijk voelen. Lees de inspirerende verhalen.
  • Genoeg voor iedereen: Hoeveel is genoeg? Over eerlijk delen in de overvloed en voldoende overhouden voor de generatie na ons.
  • Geld genoeg: Kritisch kiezen en vrolijk besparen. Over de grote economie en het kleine huishoudboekje.
  • Praktisch genoeg: We doppen onze eigen boontjes en maken dingen lekker zelf. Origineel, goedkoop, en vaak beter voor het milieu.

De overname van Genoeg is een logische stap om binnen de domeinen waar Virtùmedia actief is te zoeken naar versterking en tevens zo te zorgen voor uitbreiding van haar activiteiten.

Bekijk hier de website van Genoeg

Virtùmedia is een multimediale uitgeverij uit Zeist waar samen met 60 mensen ruim 50 titels (o.a. over geschiedenis, podiumkunsten, outdoor, schrijven, muziek en natuur) worden uitgegeven in eigen beheer maar ook in opdracht van o.a. stichtingen en verenigingen.

Genoeg is een uitgave van Uitgeverij Virtùmedia.
Voor vragen, interview-aanvragen en proefnummers: marketing@virtumedia.nl

Voor samenwerkingen: Sannah van Oevelen, marketeer svanoevelen@virtumedia.nl

Adverteren in Genoeg: Klaartje Grol, kgrol@virtumedia.nl

Op de foto Pepijn Dobbelear, dir. Virtumedia (links)
en Heleen van der Sanden, uitgever Genoeg