Vakantiespecial Schrijven Magazine gratis online

Zin in een schrijfvakantie? Oriënteer je dan met de gratis schrijfvakantiespecial van Schrijven Magazine Plus. Je pen in je hand, de zon op je gezicht, alle rust om te schrijven, feedback én dat allemaal op een prachtige locatie. Het zijn alle ingrediënten voor een goede schrijfvakantie, waarin je in alle rust aan je boek kan werken!

In de special vertelt hoofdredacteur Frank Noë wat je hebt aan een schrijfvakantie, ontdek je hoe je een interessant personage creëert en krijg je tips om een writer’s block te overwinnen. Daarnaast lees je over schrijfvakanties op prachtige locaties in Zuid Frankrijk, België, Toscane of Andalusië, onder begeleiding van ervaren schrijfcoaches en geheel coronaproof. Tijdens een schrijfvakantie wordt het schrijfvuur weer aangewakkerd, krijg je de inspiratie die je verloren hebt in het dagelijkse leven of krijg je de feedback die je zocht om je verhaal nog beter te maken.

Over Schrijven Magazine

Schrijven Magazine is hét vakblad voor ervaren en beginnende schrijvers. Schrijven Magazine stelt je in je schrijftalent te ontwikkelen met behulp van schrijftips, schrijfoefeningen en tutorials. Daarnaast vind je in Schrijven Magazine informatie over het schrijven én uitgeven van je eigen boek én inspirerende interviews met bekende en onbekende schrijvers en dichters.

Klik hier voor meer informatie over Schrijven Magazine.