Virtùmedia lanceert Oostenrijk de Podcast

In navolging van onze 1e podcast voor Yoga Internationaal, is Virtùmedia met haar outdoor-tijdschrift Bergen Magazine, in samenwerking met Het Oostenrijks Toeristenburo​ de zesdelige ‘Oostenrijk de Podcast’ begonnen, met als centraal thema bergwandelen in Oostenrijk.

Iedere aflevering zal onze host, Arjen van Wifferen, in gesprek met uiteenlopende experts op het gebied van outdoor en bergen, verschillende thema’s van het wandelen in Oostenrijk behandelen. Zo praat Arjen in de eerste aflevering met Ben Greeven, ervaren outdoor ondernemer, over het belang van een goede voorbereiding op je eerste bergwandelvakantie. Aan de hand van een aantal essentiële benodigdheden, geeft Ben aan wat het belang is van goed materiaal, maar ook hoe belangrijk het is er in de voorpret van je vakantie al mee aan de slag te gaan. Op deze manier bouw je gaandeweg conditie en uithoudingsvermogen op en leer je ook je materiaal kennen en gebruiken. Nuttige informatie voor iedere ontdekkende wandelaar, beginnend, gevorderd of professioneel.

Arjen: “Ik ben ongelooflijk blij en dankbaar dat ik deze serie van 6 podcasts mag hosten en ik word heel erg blij van het enthousiasme en de passie dat ik tijdens de gesprekken hoor. Het is ook mijn belangrijkste doel om dat enthousiasme en die kennis over te brengen.”

Door de diversiteit aan sprekers, komt in de podcast duidelijk naar voren dat Oostenrijk uitnodigend is voor iedereen. Met Oostenrijk als wandelvakantie-bestemming kan je het - afhankelijk van je mate van ervaring - zo uitdagend maken als jezelf wilt. Bovendien is een podcast uitermate geschikt voor digitale distributie en een mooie aanvulling op ons papieren magazine.

Meer over Oostenrijk de Podcast: https://app.springcast.fm/podcast/bergen-magazine

Meer over het Oostenrijks Toeristenburo: https://www.austria.info/nl/actief/actieve-zomer/wandelen-tips-voor-beginners