Virtùmedia lanceert SNOW explorer, magazine voor de wintersportliefhebber

Virtùmedia, uitgever van special interest tijdschriften en websites, geeft vanaf heden het nieuwe magazine SNOW explorer uit, hét tijdschrift voor mensen die van wintersport houden en graag meer willen ontdekken.

De afgelopen jaren realiseerde Virtùmedia bij haar andere outdoor bladen, Bergen Magazine en Wandel Magazine, substantiële abonneeaanwas. In 2021 breidde het outdoor-portfolio zich dan ook al uit met BIKE explorer, een magazine voor de avontuurlijke fietser. Uitgever Pepijn Dobbelaer: “SNOW explorer maakt ons portfolio gericht op activiteiten in de bergen, zoals wandelen, hiken, fietsen en wintersport, compleet.”

SNOW explorer gaat niet alleen over de skipistes. Het tijdschrift richt zich op wintersporters die graag meer willen ontdekken, en in de sneeuw willen genieten van cultuur, natuur en bezienswaardigheden. Het staat vol met de mooiste wintersportlocaties, nuttige tips en reviews van het nieuwste materiaal. In SNOW explorer komen alle wintersporten aan bod; ook de minder bekende zoals sneeuwschoenwandelen, snowbiken en cross country skiën. Een gevarieerd aanbod voor een gevarieerd publiek.

SNOW explorer verschijnt twee keer per seizoen, zowel in print als digitaal.


Meer over SNOW explorer: snowexplorer.nl

Samenwerken? Rob van der Linden, marketingmanager rvanderlinden@virtumedia.nl of 030 – 692 06 77

Partner worden? Klaartje Grol kgrol@virtumedia.nl 030 – 307 22 48