Virtúmedia op Career Market Radboud Universiteit Nijmegen

Woensdag 19 april 2023 was Virtúmedia aanwezig op de Career Market van de Radboud Universiteit Nijmegen. Het evenement was georganiseerd door studieverenigingen van de Faculteit der Letteren in het Elinor Ostromgebouw op de Nijmeegse universiteitscampus. Daan en Daniël waren er aanwezig namens de webredactie van Virtúmedia om de studenten te woord te staan.

Carrièrekansen

De markt werd georganiseerd naar een idee van studieverenigingen GSV Excalibur (Geschiedenis) en Babylon (Communicatie- en Informatiewetenschappen) en werd uitgewerkt met onder andere SVN (Nederlands). De studenten van de Faculteit der Letteren konden op deze Career Market op een laagdrempelige manier kennismaken met bedrijven waar ze na hun studie eventueel aan de slag kunnen.

De Virtúmedia-stand

De stand van Virtúmedia was prominent gepositioneerd. Daan en Daniël hadden representatieve magazines meegenomen voor op de statafel en er waren QR-codes te scannen voor de stage-vacatures van Virtúmedia. Ze hebben er talloze studenten gesproken over wat Virtúmedia precies doet. Ook zijn er contacten uitgewisseld over potentiële stageplekken. Daniël: ‘We hebben flink wat studenten enthousiast weten te maken door het brede scala aan thema’s en magazines waarover we schrijven.’

Zelf op zoek naar een leuke (stage-)vacature? Kijk hier!