Virtùmedia op de TV TecStyle Visions beurs in Stuttgart

Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari bezocht senior accountmanager Lot Vermeer de TV TecStyle Visions beurs in Stuttgart, waar zij aanwezig was als vertegenwoordiger van het blad Stitch&Print. Stitch&Print International is een internationaal vakblad over het bedrukken en borduren van kleding en andere stoffen en verschijnt vier keer per jaar in zowel Engels als Duits. Daarnaast verschijnen er dit jaar vier gratis online magazines op de website. Voor Stitch&Print bezoekt Virtùmedia meerdere beurzen per jaar en onderhouden wij contact met een groot aantal internationale spelers in het domein.

Lot arriveerde donderdag al vroeg op TV TecStyle Visions en heeft daardoor iedereen kunnen spreken die zij wilde spreken. Een aantal zelfs voor de tweede keer, na de beurs begin januari in Düsseldorf. Naast al bestaande contacten heeft Lot een aantal nieuwe partijen benaderd, waarvan diverse partijen binnenkort een voorstel toegestuurd krijgen.

De TV TecStyle Visions beurs is een goede gelegenheid voor relatiebeheer, zeker aangezien de meeste adverteerders van Stitch&Print Duits zijn en het dus lastig is om ‘eventjes’ langs te gaan. De beurs was goed bezocht en – zeker voor Lot – succesvol.