Virtùmedia voegt gerestyled tijdschrift ‘In Beeld’ toe aan haar portfolio

Vanaf heden geeft Virtùmedia In Beeld uit, het kwartaalblad voor leden van de Fotobond. In Beeld is een blad voor en door leden van de Fotobond - de krachtige combinatie van vaktechnische inhoud en spectaculaire beelden worden namelijk samengesteld door de leden zelf. Om te vieren dat we dit prachtige tijdschrift aan ons portfolio kunnen toevoegen, hebben we het blad een restyling gegeven.

Over de Fotobond

De Bond voor Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen (BNAFV), kortweg genoemd de Fotobond, is een landelijk samenwerkingsverband van amateur- of vrijetijdsfotografen, opgericht in 1922. Dit jaar viert de bond dan ook zijn 100-jarig bestaan. De ongeveer 7000 leden bestaan uit (amateur) fotoclubs en individuele leden met een persoonlijk lidmaatschap.

In Beeld

In Beeld biedt ieder kwartaal een rijkdom aan informatie voor iedereen die zich in zijn vrije tijd bezighoudt met fotografie. In het blad vind je interessante interviews, boeiende thema’s, rubrieken, exposities en de leukste fotowedstrijden.

Het tijdschrift is gerestyled door Donna van Kessel van Twin Media. Zij heeft In Beeld een moderne look gegeven, onder andere door een witte omkadering aan te brengen op de cover, waardoor het beeld beter tot zijn recht komt. In het binnenwerk heeft ze meer ruimte aangebracht tussen de verschillende beeld- en tekstelementen, waardoor het geheel rustiger en overzichtelijker oogt.

 


Het eerste nummer van In Beeld, uitgegeven door Virtùmedia, verschijnt in maart en zal in het teken staan van het 100-jarig bestaan van de Fotobond.

Meer over In Beeld: https://fotobond.nl/voor-leden/in_beeld/

Samenwerken, adverteren of ook je magazine door Virtùmedia laten uitgeven? Neem contact op met: Rob van der Linden, marketingmanager: rvanderlinden@virtumedia.nl of 030 – 303 12 95