Wandel Magazine nummer 3 2021: nu nóg dikker

Abonnees van Wandel Magazine kregen laatst een dikker magazine dan normaal in de bus. Virtùmedia is namelijk de samenwerking aangegaan met Toerisme Provincie Antwerpen en Kempen.be en bracht, in de vorm van een turnover, een extra dikke Wandel Magazine uit, met als Special: de prachtige Kempen.

De nieuwste editie van Wandel Magazine telt maar liefst 114 pagina’s. Naast onze gebruikelijke content besteden we in deze speciale uitgave aandacht aan dertien wandelingen door het gevarieerde Kempense landschap. De grootste groene regio in Vlaanderen is namelijk niet alleen een streek vol natuurschoon, ook de rijke geschiedenis van de streek prikkelt de verbeelding.

De abonnees en liefhebbers Wandel Magazine ontvangen steeds meer leesvoer. Afgelopen zomer is het magazine namelijk al uitgebreid van 56, naar standaard 68 pagina’s per editie. Dit vanwege een explosieve abonneegroei van 50%. Abonnees ontvangen dit jaar dus ruim 50% meer pagina’s dan voorheen, voor dezelfde prijs. Ook hebben we de Special over De Kempen als apart magazine doorgedrukt (5.000 exemplaren). Deze liggen nu door heel de Kempen verspreid, bij de infokantoren van Kempen.be.

Meer over Wandel Magazinewandelmagazine.nu