Wandelmagazine en Bike explorer lanceren Speciale Fiets & Wandelbeurs uitgave

Fietsen en wandelen zijn nog nooit zo populair geweest!

Op de Fiets en Wandelbeurs is er voor elke fiets en -wandelliefhebber wat te vinden. Of je nou een traditionele racefietser bent, een stadsfietser of een hippe gravelbiker. Of de wandelaar die elke avond een rondje om de kerk wandelt, de serieuze 4-daagse wandelaar of de LAW’er die altijd op zoek is naar meer km’ers. 

Wij zijn er trots op dat we ook dit jaar weer met Hicle Events, de organisator van de Fiets en wandelbeurzen in Nederland en België mogen samenwerken om deze speciale beurseditie te realiseren. Dit jaar hebben we zelfs een combi-editie gemaakt van twee van onze bestaande titels: Wandelmagazine en Bike explorer. Dat betekent dat vanaf dit jaar alle abonnees in plaats van vier nu vijf edities op de mat krijgen. Het zijn maar liefst 108 pagina’s leesplezier geworden, inclusief de informatie over themaland Polen en een greep uit de lezingen die in Utrecht en Gent worden gegeven. Op de website fietsenwandelbeurs.nl vind je de meest actuele informatie.

Virtùmedia is zowel in Nederland als België met een eigen stand op de beurs aanwezig. Veel van de redactieleden van Bergen Magazine, Wandelmagazine en Bike explorer zullen aanwezig zijn om abonnees en niet-abonnees te woord te staan. Kom langs en deel je fiets- en wandelverhalen met ons. Wellicht dat je ons inspireert om een keer een verhaal te schrijven over jouw avonturen.

Zien we je op 23,24, 25 februari in Utrecht (Jaarbeurs) of 2 en 3 maart in Gent (Flanders Expo)?

In ieder geval veel leesplezier en als je naar één van de beurzen gaat alvast heel veel beursplezier.