Twin Media/Virtùmedia zoekt per direct een junior Personal Assistent M/V (40 uur)

Komende maanden start Twin Media in samenwerking met Virtùmedia een groot aantal nieuwe projecten: er worden een aantal toonaangevende websites ontwikkeld en gelanceerd, we gaan verder met het uitgeven en produceren van tijdschriften. Daarnaast zijn we actief met het leveren van uitgeefdiensten voor andere organisaties.

We zoeken daarom iemand die net is afgestudeerd en graag alles wil weten van de uitgeefsector en komend jaar onze Uitgeef- en Creatief Directeur wil assisteren.

Wil je alles weten van hoe uitgeverijen werken en heb je net je master afgerond in een humanities vak (filosofie, sociologie, politicologie, literatuurwetenschappen, economie etc,); heb je een brede algemene intellectuele interesse en dito ontwikkeling, ben je een aanpakker en niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en met je voeten in de modder te staan, heb je uitstekende uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels en ben je ook in gesprek en aan de telefoon uiterst communicatief, ben je handig met de computer, internet en sociale media, ben je een creatief denker die out-of-the-box durft te denken, ben je een vlotte kerel of dame en een tikkeltje brutaal, heb je een ov-kaart en liefst ook al je rijbewijs, ben je woonachtig in of in de buurt van Utrecht (stad), pak dan je pen en schrijf een bevlogen sollicitatie brief waarom je deze droombaan denkt aan te kunnen en voeg je CV toe. We willen ook graag weten wat je buiten je studie hebt gedaan.

Wat ga je doen?

Je assisteert onze Uitgeef- en Creatief Directeur: je houdt zijn agenda bij, regelt afspraken, woont besprekingen bij, intern en bij klanten, maakt hier verslagen van. Je zoekt zaken uit, googelt, maakt marktanalyses, je denkt mee en helpt bij het ontwikkelen van plannen, je zoekt en benaderd klanten, helpt bij de implementatie van nieuwe producten en beleid.  

We laten je ruim kennis maken met alle uitgeefdisciplines. Na een jaar ben je volledig ingevoerd in hoe een uitgeverij werkt. Wat je daarna gaat doen, alles is mogelijk. Dan gaan we samen plannen maken.

Wat we je bieden:

  • Een goed starterssalaris
  • We starten met een jaarcontract
  • Enorme ervaring met een grote leercurve
  • Intensieve begeleiding
  • Een sterk afwisselende functie voor 40 uur in de week
  • Een ambitieuze werkomgeving in een sector die elke dag veranderd.

Geïnteresseerd?

We ontvangen je cv en motivatiebrief graag voor 25 juli: roelanddobbelaer@twinmediabv.nl

Heb je vragen? Bel naar Roeland Dobbelaer, voor hem ga je werken, 06-42224455.

 

Over ons

Twin Media en Virtùmedia zijn actief in praktisch alle mediadisciplines: uitgeven en uitgeefdiensten, vormgeving, webbouw, sales, marketing, evenementorganisatie. Je werkt wisselend in Zeist en Culemborg.